6 av 10 er friskmeldte – ekstreme forskjeller i Spania

4. may 2020

I Valencia Regionen er seks av ti som har vært registert som smittet av Korona-viruset nå friskmeldt. I begynnelsen av mars hadde ni av ti registrerte fortsatt ett aktivt Korona-virus i kroppen.

Samtidig som regionen nærmer seg neste fase av deskalering registrerer man tre Korona-relaterte dødsfall og 28 nye smittede i hele Alicante-provinsen siste døgn.

Selv om dette er alvorlig nok for de som er rammet er situsjonen nå en helt annen enn da man i mars så stigende tall hvert døgn. Valencia-regionen er blant de som er klare for å gå fra fase 0 til fase 1 om mindre enn en uke.

Ekstremt mye bedre situasjon langs kysten

4. mai ble det registert ingen nye smittede i hele Valencia-regionen. Samme dagen var det i Malaga-provinsen, for andre dag på rad, ingen som var registert omkommet av Korona-viruset.

Valencia-regionen hadde pr 4. mai 14.5 smittede nye smittede pr 100.000 innbyggere siste 14 dager. Til sammenlikning har Madrid 69,3 og Katalonia (Barcelona) 113 nye smittede pr 100.000 innbyggere. For Andalucia er tallet 14.24.

Enda bedre situasjon på Kanariøyene

På Kanariøyene er det registrert 7.43 smittede pr 100.000 innbyggere siste 14-dagers periode. Kontrasten til Madrids 69,23 er enorm. Kanariøyene La Gomera, Lanzarote og El Hierro går derfor direkte til Fase 1 av Spanias “oppmykning” av Korona-tiltak. Dette fem dager før resten av Spania (11. Mai).

Kilde:
Spaniaposten.no

Compare listings

Compare

Er du på jakt etter drømmeboligen her på Costa Blanca i Spania?

Bli med oss i CasaVerano på en skreddersydd og fullstendig uforpliktende visningstur.

Vi bestiller og betaler hotell for 2 personer i inntil 3 netter.
Det eneste du behøver å gjøre er og avtale med oss og bestille flybilletter, så ordner vi resten for deg.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!