Her er hva noen av våre tidligere kunder sier om oss
Øyvind Soma

Profesjonelle og flinke meglere! Anbefales!

Marit og Geir Jørgensen

Denne høsten sto vi foran vårt 2. eiendomskjøp i «syden» og etter å ha tatt kontakt med flere eiendomsformidlere, var vi ikke i tvil om hvilke vi ville gå for!
Casa Verano skilte seg ut med sitt personlige engasjement, med sin gjennomgående kvalitet i alle ledd samt genuine interesse for å oppfylle våre ønsker.
De strakk seg langt for å finne akkurat det stedet vi ønsket og utviste service langt utover hva vi har opplevd noe annet sted, også i forhold til tiden etter at kjøpet var gjennomført!
Firmaet har hyggelige ansatte som holder til i nye, flotte lokaler i Quesada.

Skulle vi finne på å bytte til en annen leilighet i fremtiden, er vi ikke i tvil om hvor vi vil henvende oss og vi anbefaler CasaVerano på det varmeste.
Marit og Geir Jørgensen
Sandefjord

Henning og Beate Femtehjell
Må si vi var skeptisk til å kjøpe usett i disse koronatider.
Men vi kan garantere 100% oppfølgning og trygghet når du kjøper eiendom via CasaVerano.

Joakim hos CasaVerano er utrolig flink til å gi oss trygghet under hele kjøpsprosessen, han har veldig gode forbindelser, han reiser til leiligheten og filmer, forklarer og ikke minst så er han meget flink til og oversette, og vi følte at megler var 100% opptatt av og ivareta våre interesser!

Anbefaler CasaVerano og gir de terningkast 6.
En spesiell takk til Joakim som sørget for en flott og trygg handel!

Morten Gohn
Joakim fikk en kravspesifikasjon på forhånd. Så satte han opp 6 relevante visninger ut fra denne.
Det var veldig fint å utelukkende se på leiligheter som traff bestillingen, og ikke måtte kaste bort tiden på noe som ikke var interessant. Tilleggsfaktorer er at han er en hyggelig fyr, forklarer hele kjøpsprosessen enkelt, forsøker ikke å overselge m.m.
Anbefaler å henge med Joakim en dag om du vil se på relevante leiligheter som alle vil være en god investering også.
Dag Tore Roe og Linn Teksum

Det er en glede å gi CasaVerano og Joakim Lystad de aller beste referanser. Vi hadde over flere år vurdert eiendomskjøp på Costa Blanca, uten at noe av det vi så på hadde gitt oss den godfølelsen man bør ha for å kjøpe. Vi har gjerne satt av litt tid når vi har vært på ferie i dette flotte området, og sett på eiendom langs hele kysten. Syd mot La Manga, og nordover til Denia. Det har også vært brukt litt tid på ulike meglere sine nettsider, boligportalen Idealista etc. Det var under et slikt søk vi litt tilfeldig kom over en eiendom som lå i en urbanisasjon hvor vi ved en tidligere anledning hadde leiet et av nabohusene. Dette var midt under pandemien, og vi satt hjemme i Norge og lengtet etter sol, varme og vår favorittrestaurant i Alicante. Vi startet med å sende en epost til CasaVerano sin generelle epost-adresse, og fikk raskt svar fra Joakim. Han svarte ryddig på alle spørsmål, og etter hvert som vi hadde fått vite det vi ønsket, foreslo han en digital visning. Vi avtalte tid for et møte, og Joakim gikk gjennom hele eiendommen, både uteområder, fellesarealer og alt av skuffer og skap ble gjennomgått. Underveis kunne vi stille spørsmål, ta en ny runde inn i ønsket rom osv. I etterkant av visningen tok Joakim en ny runde og laget en flott video av eiendommen, som vi deretter kunne bruke som beslutningsgrunnlag når vi i fred og ro satt oss ned for å vurdere hvorvidt vi skulle gå videre.

Etter noen dagers betenkning besluttet vi at vi ønsket å gi et bud på eiendommen, og tok på ny kontakt med Joakim. Her opplevde vi at vi fikk god veiledning og bistand. Ikke minst med tanke på hvordan og på hvilket nivå man starter “budrunden”. Etter noen dagers forhandlinger hvor vi fikk meget god guiding fra Joakim, ble vi enige om en pris som både kjøper og selger kunne akseptere, og litt småskjelven var vi plutselig på vei til å oppfylle drømmen om en feriebolig i Spania! Det sies at det er mye “styr” og mange fallgruver ved kjøp av eiendom i utlandet. Det kan vi skrive under på, det er ganske mye som skal ordnes. Men her var Joakim tydelig på at han ønsket at vi skulle bruke hans samarbeidspartner i det videre arbeidet, og det har vi aldri angret på. Spansk advokat med norsk representant ordnet alt papirarbeid. Det eneste vi måtte gjøre hjemmefra, var å ta en runde til Tingretten og Statsforvalteren for Apostille og “rett kopi” av pass.

I begynnelsen av August 2021 fikk vi endelig anledning til å komme ned og gå gjennom boligen selv, og det var utrolig kjekt å se at alt var i henhold til forventning. Da hadde Joakim sørget for at hele boligen var vasket, og han hadde også engasjert håndverker for å få gjort et par utbedringer. Når vi kom ned var alt utført, og i perfekt stand. Joakim og hans samarbeidspartnere sørget også for opprettelse av bank-konto, samt etablering av trekk for faste utgifter som strøm, vann, forsikring, skatter, osv. Under besøket vårt i August hjalp også Joakim oss med å få installert WIFI, og hans samarbeidspartner hadde gjort avtale med banken for å ordne nettbank. De var til og med med oss i banken for å sikre at det ikke skulle oppstå noen språklige utfordringer.

Alt i alt er vi superhappy med å ha fått oss en feriebolig i Spania, som vi håper og tror vi kommer til å ha stor glede av i mange år fremover. Og måten Joakim og CasaVerano har bistått oss på, kan vi ikke få fullrost. Meget fornøyd! 

Torgeir Kjøll
Profesjonell aktør som var godt forberedt og utelukkende gjennomførte visninger på leiligheter med våre krav og ønsker.
Anbefales!
Ina Kaarfald
Joakim hjalp meg å få ønskehuset til en brukbar pris. Jeg hadde sett det da jeg tilfeldigvis gikk forbi og så Til salgs-skiltet. Jeg følte veldig attraksjon til huset ☺, men jeg tenkte at det var nok for dyrt da jeg etterpå fant annonsen på nettet.
Hele 3 mnd. senere kom jeg i prat med Joakim, som er svært serviceinnstilt, og jeg fant da ut at huset faktisk ikke var solgt ennå. Kanskje det ventet på sin rette eier, som jo selvfølgelig var jeg ☺
Som mange andre i denne perioden tok jeg sjansen og kjøpte usett, pga pandemien og vansker med å få reist.
Jeg er svært glad jeg gjorde det, jeg liker både huset og området.
Takket være CasaVerano gikk alt  problemfritt for seg.🍾👌
 
Asgeir og Monica Hogstad
Er så fornøyd med CasaVerano og Joakim.
Vi har følt oss trygge hos dem fra start til slutt og etter.
Rask respons på meldinger/telefon/mail. Kjøpsprosessen gikk knirkefritt med så god megler og hans kontakter i Spania.
Joakim fant den perfekte bolig til oss.
Anbefaler CasaVerano!
Conny Aronsson
Duktig mäklare som alltid löser problemen. Lyssnar efter behov och återkommer med bra förslag.
Rekommenderas varmt!
Et soleklart 6 på tärningen!
Bente Aagaard og Knut Hemstad
Etter flere år i rekkehuset vårt i Quesada bestemte vi oss for å kjøpe ny bolig i nærheten. Ved en tilfeldighet kom vi i kontakt med Morten i CasaVerano.
Det var jammen bra! CasaVerano er seriøse meglere som fort forstod hva vi var på jakt etter.
Da vi til slutt fant vårt nye «drømmehus», så har de ordnet opp med alt som har vært nødvendig, – både ved salg av rekkehuset og kjøp av nytt hus.
Etter våre erfaringer er det uten tvil en stor fordel å ha en norsk megler ved kjøp av bolig i Spania!
Vi erfarte også at det er godt med et meglerfirma som ikke er så stort, men som brukte tid på oss og hørte godt etter vedr. hva vi denne gangen var på jakt etter.
Vi er bare kjempeglade for at vi kom i kontakt med CasaVerano og anbefaler alle som vurderer å kjøpe bolig på Costa Blanca om å ta kontakt med dette lille, men svært dyktige meglerfirma på Spanias Hvite Kyst – Costa Blanca.
Gro Anette og Kurt Berggrund
Da vi vinteren 2019 så på leilighet i området Ciudad Quesada så kom vi i kontakt med CasaVerano, noe som viste seg å lede til at vi fant vår spanske drømmeleilighet.
CasaVerano har på alle måter stilt opp fra første visning av leiligheten og fram til vi var 100% fornøyde.
Alle småting som ikke var i orden ved overtakelsen er blitt ordnet av CasaVerano.
Så vi kan trygt anbefale CasaVerano som en seriøs og trygg samarbeidspartner ved kjøp/salg av bolig i dette området.
Marianne Trollerud og Frode Berg
Vi kjøpte vår første feriebolig i Spania via CasaVerano.
Vi oppga hva slags bolig vi ønsket, hvordan nærområdet skulle være og prisklasse. Med sin lokalkunnskap om Costa Blanca kom de kun tilbake med boliger som tilfredsstilte alle våre krav og preferanser, og vi endte opp med å kjøpte den første boligen vi var på visning på.
De håndterte alt veldig profesjonelt og ga oss god oppfølgning og gode råd og anbefalinger fra første kontakt, under og etter kjøpsprosessen..
CasaVerano kan anbefales på det varmeste.
Terningkast 6.
Britt Wangberg og Arnfinn Holbø
I vår jakt på hus på Costa Blanca fikk vi heldigvis kontakt med Morten og Joakim i Casa Verano.
Morten kjørte oss rundt på visninger på hus og leiligheter både for sitt eget firma og for andre eiendomsmeglere. Det var en stor trygghet for oss som ikke var så kjent i området Cuidad Quesada.
Valget falt heldigvis på hus hos Casa Verano. Vi har fått god hjelp av Casa Verano gjennom hele salgsprosessen,- også med å få kontakt med andre aktører som har vært viktig og til stor hjelp for oss; advokat, bank/valuta, vaktselskap.
I disse koronatider hvor vi ikke kommer oss til Spania er Casa Verano vår trygghet.
Mary og Hans Grinaker
Vi har gjennom tiden kjøpt noen boliger, men aldri har vi vært så fornøyd med noen megler som vi har vært med dere.
Dere har gjort alt dere kan for oss under hele prosessen, både før, under og ikke minst etter salget.
Selv nå, 1 år etter innflytning, bistår dere oss og stiller opp til enhver tid! I tillegg er dere to tillitsvekkende og likandes karer!
Vil anbefale dere på det sterkeste til alle fremtidige boligkjøpere!
Ørnulv Bjercke og Kristine Bjørknes Haugen
Etter å ha tenkt på bolig på Costa Blanca kysten i et år kontaktet vi Morten i CasaVerano kun for å få noen råd og også for å få en oversikt over boliger til salgs i området vi ønsket oss.
Vi hadde klare ønsker om hvilket område. Det måtte bli i vakre Torre de La Horadada og innenfor gåavstand til strand, sentrum og båthavn. Vi ønsket oss også en bolig av nyere dato for å unngå for mye vedlikehold, og gjerne i et område med felles basseng og uteområder.
Mye privat uteplass og gjennomgående leilighet var også viktig for oss. I løpet av et par dager kom Morten tilbake med det som viste seg å være vår drømmebolig.
Vi kjente området, og følte oss så sikre på prosessen med Morten at vi tok sjansen og kjøpte boligen usett kun ved hjelp av prospekt og bilder.
Hele prosessen ble gjort av han og hans samarbeidspartnere, mens vi satt hjemme i Norge og ventet på klarsignal på dato for å kunne bestille flyreise nedover.
Morten møtte oss i leiligheten på overtakelsesdato da vi flyttet inn for sommeren, og alt var som vi ønsket oss. Heller ingen uforutsette overraskelser har dukket opp i ettertid. Morten og hans samarbeidspartnere ordnet også forsikringer, vann, strøm, selvangivelse, nettleie og bankkonto med fast trekk for utgifter.
Altså var alt klart for å kun nyte ny bolig 250 m fra stranden og 5 m fra bassenget. Vi er så superfornøyde med hele prosessen og gleder oss hver dag over at vi tok dette valget og at vi kontaktet Morten for profesjonell og flott hjelp.
Tor M. Bjørge
Boligkjøp i Spania er en hel del anderledes enn hva jeg (og sikkert andre) er vant til fra Norge.
Derfor er det viktig å ha noen som har god kjennskap – og ikke minst trygg erfaring fra lokale forhold, både med tanke på det legale, men også med gode kontakter og referanser til personer som kan hjelpe med flere praktiske ting.
Ting som faktisk kan være relativt tidkrevende. Morten gjorde at jeg ikke behøvde å reise ned til Spania – jeg kunne gjøre kjøpet fra Norge, jeg ble veldig godt oppdatert og da kjøpsforløpet gikk i litt uventet retting, var det godt å ha Morten som loset meg gjennom til det endelige kjøpet.
Jeg kan anbefale Morten og CasaVerano på det varmeste – det sikrer at du reduserer krafig risikoen for at noe som skal gå galt, og sikrer at boligdrømmen faktisk skjer.
Trond Arne Rogde
Trygg oppfølging ved kjøp av bolig. Opplever de som meget seriøse og kunnskapsrike.
Takk!
Carl-Erik Zibelle
CasaVerano ved Joakim Lystad har gjort en meget god jobb med å hjelpe meg å finne en flott leilighet midt i Torrevieja sentrum som jeg nå er i full gang med å totalrenovere.
Hele prosessen fra jeg først tok kontakt til jeg nå snart er ferdig med renoveringen har gått uten noen form for problemer.
Som meget fornøyd kunde gir jeg mine beste anbefalinger.
Terningkast 6 til CasaVerano og Joakim!

Vi vil sette stor pris på om du ville skrevet en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno
som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din boligformidler!

Vi vil sette stor pris på at du ville skrevet en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!

Compare listings

Compare

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!