Her er hva noen av våre tidligere kunder sier om oss
Ina Kaarfald
Joakim hjalp meg å få ønskehuset til en brukbar pris. Jeg hadde sett det da jeg tilfeldigvis gikk forbi og så Til salgs-skiltet. Jeg følte veldig attraksjon til huset ☺, men jeg tenkte at det var nok for dyrt da jeg etterpå fant annonsen på nettet.
Hele 3 mnd. senere kom jeg i prat med Joakim, som er svært serviceinnstilt, og jeg fant da ut at huset faktisk ikke var solgt ennå. Kanskje det ventet på sin rette eier, som jo selvfølgelig var jeg ☺
Som mange andre i denne perioden tok jeg sjansen og kjøpte usett, pga pandemien og vansker med å få reist.
Jeg er svært glad jeg gjorde det, jeg liker både huset og området.
Takket være CasaVerano gikk alt  problemfritt for seg.🍾👌
 
Asgeir og Monica Hogstad
Er så fornøyd med CasaVerano og Joakim.
Vi har følt oss trygge hos dem fra start til slutt og etter.
Rask respons på meldinger/telefon/mail. Kjøpsprosessen gikk knirkefritt med så god megler og hans kontakter i Spania.
Joakim fant den perfekte bolig til oss.
Anbefaler CasaVerano!
Conny Aronsson
Duktig mäklare som alltid löser problemen. Lyssnar efter behov och återkommer med bra förslag.
Rekommenderas varmt!
Et soleklart 6 på tärningen!
Bente Aagaard og Knut Hemstad
Etter flere år i rekkehuset vårt i Quesada bestemte vi oss for å kjøpe ny bolig i nærheten. Ved en tilfeldighet kom vi i kontakt med Morten i CasaVerano.
Det var jammen bra! CasaVerano er seriøse meglere som fort forstod hva vi var på jakt etter.
Da vi til slutt fant vårt nye «drømmehus», så har de ordnet opp med alt som har vært nødvendig, – både ved salg av rekkehuset og kjøp av nytt hus.
Etter våre erfaringer er det uten tvil en stor fordel å ha en norsk megler ved kjøp av bolig i Spania!
Vi erfarte også at det er godt med et meglerfirma som ikke er så stort, men som brukte tid på oss og hørte godt etter vedr. hva vi denne gangen var på jakt etter.
Vi er bare kjempeglade for at vi kom i kontakt med CasaVerano og anbefaler alle som vurderer å kjøpe bolig på Costa Blanca om å ta kontakt med dette lille, men svært dyktige meglerfirma på Spanias Hvite Kyst – Costa Blanca.
Gro Anette og Kurt Berggrund
Da vi vinteren 2019 så på leilighet i området Ciudad Quesada så kom vi i kontakt med CasaVerano, noe som viste seg å lede til at vi fant vår spanske drømmeleilighet.
CasaVerano har på alle måter stilt opp fra første visning av leiligheten og fram til vi var 100% fornøyde.
Alle småting som ikke var i orden ved overtakelsen er blitt ordnet av CasaVerano.
Så vi kan trygt anbefale CasaVerano som en seriøs og trygg samarbeidspartner ved kjøp/salg av bolig i dette området.
Marianne Trollerud og Frode Berg
Vi kjøpte vår første feriebolig i Spania via CasaVerano.
Vi oppga hva slags bolig vi ønsket, hvordan nærområdet skulle være og prisklasse. Med sin lokalkunnskap om Costa Blanca kom de kun tilbake med boliger som tilfredsstilte alle våre krav og preferanser, og vi endte opp med å kjøpte den første boligen vi var på visning på.
De håndterte alt veldig profesjonelt og ga oss god oppfølgning og gode råd og anbefalinger fra første kontakt, under og etter kjøpsprosessen..
CasaVerano kan anbefales på det varmeste.
Terningkast 6.
Britt Wangberg og Arnfinn Holbø
I vår jakt på hus på Costa Blanca fikk vi heldigvis kontakt med Morten og Joakim i Casa Verano.
Morten kjørte oss rundt på visninger på hus og leiligheter både for sitt eget firma og for andre eiendomsmeglere. Det var en stor trygghet for oss som ikke var så kjent i området Cuidad Quesada.
Valget falt heldigvis på hus hos Casa Verano. Vi har fått god hjelp av Casa Verano gjennom hele salgsprosessen,- også med å få kontakt med andre aktører som har vært viktig og til stor hjelp for oss; advokat, bank/valuta, vaktselskap.
I disse koronatider hvor vi ikke kommer oss til Spania er Casa Verano vår trygghet.
Mary og Hans Grinaker
Vi har gjennom tiden kjøpt noen boliger, men aldri har vi vært så fornøyd med noen megler som vi har vært med dere.
Dere har gjort alt dere kan for oss under hele prosessen, både før, under og ikke minst etter salget.
Selv nå, 1 år etter innflytning, bistår dere oss og stiller opp til enhver tid! I tillegg er dere to tillitsvekkende og likandes karer!
Vil anbefale dere på det sterkeste til alle fremtidige boligkjøpere!
Ørnulv Bjercke og Kristine Bjørknes Haugen
Etter å ha tenkt på bolig på Costa Blanca kysten i et år kontaktet vi Morten i CasaVerano kun for å få noen råd og også for å få en oversikt over boliger til salgs i området vi ønsket oss.
Vi hadde klare ønsker om hvilket område. Det måtte bli i vakre Torre de La Horadada og innenfor gåavstand til strand, sentrum og båthavn. Vi ønsket oss også en bolig av nyere dato for å unngå for mye vedlikehold, og gjerne i et område med felles basseng og uteområder.
Mye privat uteplass og gjennomgående leilighet var også viktig for oss. I løpet av et par dager kom Morten tilbake med det som viste seg å være vår drømmebolig.
Vi kjente området, og følte oss så sikre på prosessen med Morten at vi tok sjansen og kjøpte boligen usett kun ved hjelp av prospekt og bilder.
Hele prosessen ble gjort av han og hans samarbeidspartnere, mens vi satt hjemme i Norge og ventet på klarsignal på dato for å kunne bestille flyreise nedover.
Morten møtte oss i leiligheten på overtakelsesdato da vi flyttet inn for sommeren, og alt var som vi ønsket oss. Heller ingen uforutsette overraskelser har dukket opp i ettertid. Morten og hans samarbeidspartnere ordnet også forsikringer, vann, strøm, selvangivelse, nettleie og bankkonto med fast trekk for utgifter.
Altså var alt klart for å kun nyte ny bolig 250 m fra stranden og 5 m fra bassenget. Vi er så superfornøyde med hele prosessen og gleder oss hver dag over at vi tok dette valget og at vi kontaktet Morten for profesjonell og flott hjelp.
Tor M. Bjørge
Boligkjøp i Spania er en hel del anderledes enn hva jeg (og sikkert andre) er vant til fra Norge.
Derfor er det viktig å ha noen som har god kjennskap – og ikke minst trygg erfaring fra lokale forhold, både med tanke på det legale, men også med gode kontakter og referanser til personer som kan hjelpe med flere praktiske ting.
Ting som faktisk kan være relativt tidkrevende. Morten gjorde at jeg ikke behøvde å reise ned til Spania – jeg kunne gjøre kjøpet fra Norge, jeg ble veldig godt oppdatert og da kjøpsforløpet gikk i litt uventet retting, var det godt å ha Morten som loset meg gjennom til det endelige kjøpet.
Jeg kan anbefale Morten og CasaVerano på det varmeste – det sikrer at du reduserer krafig risikoen for at noe som skal gå galt, og sikrer at boligdrømmen faktisk skjer.
Carl-Erik Zibelle
CasaVerano ved Joakim Lystad har gjort en meget god jobb med å hjelpe meg å finne en flott leilighet midt i Torrevieja sentrum som jeg nå er i full gang med å totalrenovere.
Hele prosessen fra jeg først tok kontakt til jeg nå snart er ferdig med renoveringen har gått uten noen form for problemer.
Som meget fornøyd kunde gir jeg mine beste anbefalinger.
Terningkast 6 til CasaVerano og Joakim!

Vi vil sette stor pris på om du ville skrevet en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno
som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din boligformidler!

Vi vil sette stor pris på at du ville skrevet en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!

Compare listings

Compare

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!