OM OSS

CasaVerano
Lystad Eiendom

er en familiebedrift som jobber med eiendomsformidling på Costa Blanca – Spanias Hvite Kyst.

Verdifulle råd

Etter snart 20 år på Costa Blanca er vi meget godt kjent med de aller fleste områder og kan derfor gi både gode og verdifulle råd om det meste du måtte lure på i forbindelse med ditt forestående boligkjøp her på Spanias Hvite Kyst.

Vi har et nært samarbeid med alle de største utbyggerfirmaene her på Costa Blanca samt andre – både spanske, engelske og skandinaviske eiendomsmeglere i området, noe som igjen er med på å sikre at du som kjøper får de beste betingelser og den beste oppfølging både før, under og etter kjøpsprosessen.

Trygghet

Det er meget viktig, både for deg som kjøper – og oss som din boligformidler – at du føler deg komfortabel med alt som skjer, fra du bestemmer deg til å gå på din første visning og helt frem til etter at et eventuelt kjøp er fullført.

Våre advokater hos advokatkontoret Mare Nostrum som tar seg av det juridiske og sørger for din trygghet ved skjøteoverdragelser hos Notarius etc. er meget erfarne og profesjonelle på sine felt.

Etter kjøpet

Du er selvfølgelig like viktig for oss etter at kjøpet er avsluttet – som før, og vi vil sikre at du får all ønsket oppfølging også i tiden etter kjøpet.

Costa Blanca med Torrevieja og de helsebringende saltsjøene som omkranser området gir deg en følelse av å ha kommet på rett plass.

Velkommen til Costa Blanca – og oss i

Joakim S. Lystad
Spania

Eier & Megler
[email protected]
+47 405 52 852 /
+34 698 974 169

Morten S. Lystad
Spania

Daglig leder
[email protected]
+47 406 408 76 /
+34 693 739 010


Tonje Lystad

Spania

Salgsagent
[email protected]
+34 658 454 867


Karina Lystad
Spania

Salgsagent
[email protected]
+34 658 412 231

Ninnette Skaftnes
Norge

Messeansvarlig
[email protected]
+47 900 16 867

Boligdrømmen starter her

Vi hjelper deg å finne DIN nye bolig her på Spanias Hvite Kyst!

Compare listings

Compare

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!