Flott Villa med Perfekt Beliggenhet i Quesada

Av. de las Naciones, 34, 03170 Cdad. Quesada, Alicante, Spania
359.900€

Detaljer

 • Bolig ID: 50541
 • Pris: 359.900€
 • Boligens areal: 135 m²
 • Tomtens areal: 534 m²
 • Soverom: 3
 • Baderom: 3+1
 • Boligtype: Enebolig
 • Boligstatus: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Quesada Sentrum: 60 meter
 • Den Norske Skolen: 800 meter
 • La Marquesa Golf: 3,4 km
 • Strand: 8 km
 • Torrevieja: 11 km
 • Alicante Airport: 41 km

Beskrivelse

Nydelig villa med 3 soverom og 3 bad, i Ciudad Quesada sentrum.

Jeg har gleden av å presentere denne flotte villaen med alt på ett plan beliggende sentralt i Quesada sentrum. Villaen er nylig oppusset og fremstår som plettfri. Fra hovedinngangen kommer man inn i en liten gang og videre til en lys og fin stue og ett åpent moderne kjøkken i svart med spisestue. Her er det også ett rom som i dag benyttes som kontor. Fra spisestuen er det skyvedør ut til en nydelig hage. Huset har 3 soverom og 3 bad, hvorav ett er en suite. Eiendommen selges slik den er, delvis møblert. Visning anbefales virkelig for å få rett inntrykk av denne flotte boligen og den fantastiske beliggenheten, fredelig og midt i sentrum med alle fasiliteter innen kort gåavstand. Huset er perfekt til å bo i hele året eller som et feriehjem.

Utendørs:

Eiendommen er på over 500 m2 og har sol hele dagen og er fint beplantet og fliselagt, med privat svømmebasseng og et stort utendørs kjøkken med overbygg, det er også mange sittegrupper alt etter om man vi ha sol eller skygge. Dette er et hjem hvor man kan nye fred og ro eller ha festlige sammenkomster med familie og venner. Det er under 100 meter til sentrum hvor man finner det meste av butikker og restauranter.

Område

Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Velkommen til Ciudad Quesada!  CBB: ML-002300 

Adresse / Kart

 • Adresse: Av. de las Naciones, 34
 • By: Ciudad Quesada
 • Område: Costa Blanca Sør
 • Postkode: 03170
 • Land: Spain

Bestill visning av boligen her

Din informasjon

Kontaktinformasjon

CasaVerano.no
CasaVerano.no
(+34) 693 739 010(+47) 405 52 852
Facebook Instagram Twitter Youtube

Jeg ønsker informasjon om denne boligen

FORRIGE BOLIG

Stor og fin villa i Quesada

NESTE BOLIG

Koselig Villa i Lo Pepin, Ciudad Quesada