REKKEHUS MED UTLEIE-LISENS I CIUDAD QUESADA

Ciudad Quesada, Alicante, Spania
120.000€

Detaljer

 • Bolig ID: 72860
 • Pris: 120.000€
 • Boligens areal: 85 m²
 • Tomtens areal: 30 m²
 • Soverom: 2
 • Baderom: 1+1
 • Byggeår: 2006
 • Boligtype: Leilighet, Rekkehus/Vertikaldelt
 • Boligstatus: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Strand: 8,7 km
 • Fasiliteter: 250 meter
 • Quesada Sentrum: 1,4 km
 • Golf: 4,5 km
 • La Zenia Boulevard: 17,8 km
 • Alicante Airport: 39 km

Beskrivelse

Fint townhouse / rekkehus med 2 soverom og 2 bad, i Dona Pepa Ciudad Quesada.

Dette er en fortuna styled rekkehus med 2 soverom og 1 bad samt ett toalett i hovedetasjen. Fra hagen går du inn hoveddøren til en lys og koselig stue og videre til et fint kjøkken. Fra kjøkkenet har du utgang til bakhagen med lager som har plass til vaskemaskin. I andre etasje har du 2 doble soverom, hovedsoverommet har en privat terrasse. I denne etasjen finner du også et stort bad med hjørnebadekar. Begge soverommene har innebygde garderober. Huset selges som det er, inkludert alle møbler. Det er klart å flytte inn, visning anbefales. Dette rekkehuset har allerede en utleie lisens, og det følger eiendommen ved overtakelse

Utendørs
Eiendommen har en privat hage med plass til sittegrupper. I bakhagen er det en bod. Eiendommen ligger sentralt i gangavstand til butikker og restauranter, både i Doña Pepa og Quesada. Det er mulig å parkere inne i området i urbaniseringen. Det er et inngjerdet samfunn med 2 svømmebassenger i urbaniseringen. Dette er det perfekte feriehuset og også et stort potensial for ferieutleie.

Ormåde
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og «Torrelamata»-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen «La Marquesa Golf & Country Club». Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Ciudad Quesada! CBB Ref.: ML-002484 

Adresse / Kart

 • By: Ciudad Quesada
 • Område: Costa Blanca Sør
 • Land: Spain

Bestill visning av boligen her

Din informasjon

Kontaktinformasjon

CasaVerano.no
CasaVerano.no
(+47) 405 52 852
Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube

Jeg ønsker informasjon om denne boligen

FORRIGE BOLIG

Villa med 3 soverom, 2 bad og privat svømmebasseng i Ciudad Quesada

NESTE BOLIG

LEILIGHET PÅ PLAYA FLAMENCA