FLOTT REKKEHUS I DOÑA PEPA, CIUDAD QUESADA

 • € 115.000
Doña Pepa, Ciudad Quesada

FLOTT REKKEHUS I DOÑA PEPA, CIUDAD QUESADA

Doña Pepa, Ciudad Quesada
 • € 115.000

Oversikt

REFERANSE ID: 90750
 • Rekkehus
 • Boligtype
 • 2
 • Soverom
 • 1+1
 • Bad
 • 82
 • 70
 • Tomt m²
 • 2008
 • Byggeår

Beskrivelse

Dette flotte rekkehuset i Ciudad Quesada består av to soverom.

Rekkehuset har et boareal på 82 kvm og går over to plan. Hovedetasjen består av en stue med både sofagruppe og spisegruppe, et gjestetoalett og et fullt utstyrt kjøkken. Fra stuen har man direkte utgang til hagen i front og en innglasset terrasse. Fra kjøkkenet har man direkte utgang til bakhagen. I andre etasje finner man to doble soverom med innebygde garderobeskap og et familieblad. Fra hovedsoverommet har man direkte utgang til en terrasse.

Huset er utstyrt med sentral air condition (varm og kald), sikkerhetsdør, innebygde garderobeskap og den blir solgt fullt møblert som på bildene.

Uteområde
Rekkehuset ligger på en tomt på 70 kvm. Her finner man en koselig flislagt hage i front som kan benyttes til parkering eller til en utendørs sittegruppe. Ved inngangspartiet er det en innglasset terrasse. På baksiden av huset er det en bod / vaskerom og enda en flislagt hage med plass til en liten sittegruppe. Det er også en terrasse i andre etasje med flott utsikt over fellesområdene.
Fra huset har man direkte tilgang til det flotte fellesområdet med to store svømmebasseng og felles hage rundt bassenget.

Område
Rekkehuset ligger i Doña Pepa, omtrent 10 minutters gange unna flere supermarked, butikker, restauranter, kafeer, apotek og mye mer.

Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og “Torrelamata”-stranden i La Mata er de to nærmester, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen “La Marquesa Golf & Country Club”. Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Ciudad Quesada! CBB Ref.: K-002582 

Detaljer

 • REFERANSE ID: 90750
 • Pris: € 115.000
 • Boligareal: 82 m²
 • Tomteareal: 70 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 1+1
 • Byggeår: 2008
 • Boligtype: Rekkehus
 • Boligstatus: Brukt

Avstand til

 • Strand: 7,7 km
 • Quesada Sentrum: 1,9 km
 • Torrevieja: 10,7 km
 • La Zenia Boulevard: 18 km
 • Alicante Flyplass: 39 km

Video

Kontaktinformasjon

CasaVerano.no

Jeg ønsker mer informasjon om denne boligen

Bestill en visning

Din informasjon

Hva finnes i nærheten?

Health & Medical
Hotel La Laguna Spa & Golf (0.79 km)
Good 2 reviews
Quirón Salud (5.34 km)
Good 3 reviews
Farmacia Ozone (6.35 km)
Exceptional 1 reviews
Torrevieja Dental Smile (6.64 km)
Exceptional 1 reviews
Farmacia Soler (6.7 km)
Average 1 reviews
Nightlife
Monte (3.1 km)
Good 1 reviews
Number 11 Lounge Bar (3.18 km)
Exceptional 1 reviews
Blue Bar (4.48 km)
Exceptional 3 reviews
Shannon (5.07 km)
Exceptional 1 reviews
El Camarote (5.27 km)
Good 1 reviews
Restaurants
222 (0.46 km)
Exceptional 6 reviews
Indian Ocean (0.46 km)
Exceptional 2 reviews
Lizzaran (1.48 km)
Good 1 reviews
Antica Italia (0.98 km)
Exceptional 5 reviews
The Banana Tree (1.5 km)
Exceptional 3 reviews
Shopping
Spanish Pawnbrokers (1.74 km)
Exceptional 2 reviews
El Zoco (2.44 km)
Exceptional 1 reviews
Torre Asia Multiprecio (5.73 km)
Good 1 reviews
Optica Urbanizacion (6.01 km)
Exceptional 1 reviews
Iokese (7.55 km)
Exceptional 1 reviews
Transportation
Radio Taxi Torrevieja (7.13 km)
Fair 1 reviews
Torretaxi (7.73 km)
Poor 1 reviews
Papa-Transporti (9.52 km)
Exceptional 1 reviews
Radio Taxi Orihuela Costa (12.29 km)
Poor 2 reviews
Tabarquera (18 km)
Average 3 reviews

Lånekalkulator

Månedlig
 • Lån og renter
%

Tilsvarende boliger

Compare listings

Compare
CasaVerano.no
 • CasaVerano.no

Er du på jakt etter drømmeboligen her på Costa Blanca i Spania?

Bli med oss i CasaVerano på en skreddersydd og fullstendig uforpliktende visningstur.

Vi bestiller og betaler hotell for 2 personer i inntil 3 netter.
Det eneste du behøver å gjøre er og avtale med oss og bestille flybilletter, så ordner vi resten for deg.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!