Tre typer boliger som kan stige i pris etter Korona-krisen

4. mai 2020

I en analyse trekker man frem tre typer boliger som kan stige i pris i det folks ønsker og kjøpevaner endres som følge av måneder med karantene og Corona-virus.

Det er eiendomskonsulenten «Property Buyers» som har konkludert med de tre typene boliger man vil kunne se øke i verdi. Selskapet handler boliger på vegne av investorer og private kjøpere, som en slags «personal shopper» for boliger.

I følge selskapet vil disse tre bolig-typene bli mer attraktive:

Boliger med balkong, terrasse, pen utsikt eller hage

Det er i dag langt vanskeligere å selge en bolig på grunnplan eller som vender inn i en bygård. De som kjøper bolig vil fremover ønske seg en bolig som har en attraktiv tilknytning til omgivelsene i form av en uteplass og eller utsikt.

Boliger i utkanten av urbane strøk

Mange har nå blitt vant til å jobbe over nettet. Mange arbeidsgivere har kjøpt inn utstyr som gjør det enklere å jobbe hjemmefra. Det vil bli mindre viktig for mange å bo sentralt for å enklere komme seg til og fra jobb. Forvent at gode boliger i utkanten av byen vil bli mer interessante. Det samme gjelder boliger i «sekundære hovedstader». Altså byer som ligger nærme storbyene uten å være en provinshovedstad.

Utleie-objekter med god beliggenhet

Børsene har falt kraftig. Utleiemarkedet har vært svært godt i Spania i mange år nå. Utleieprisene er koblet noe bort fra salgsprisene. Regn derfor med at mange investorer vil se etter attraktive boliger de kan kjøpe for å leie ut. Små leiligheter på 40 til 50m2 gir god avkastning.

Kilde:
Spaniaposten.no

Compare listings

Compare

Er du på jakt etter drømmeboligen her på Costa Blanca i Spania?

Bli med oss i CasaVerano på en skreddersydd og fullstendig uforpliktende visningstur.

Vi bestiller og betaler hotell for 2 personer i inntil 3 netter.
Det eneste du behøver å gjøre er og avtale med oss og bestille flybilletter, så ordner vi resten for deg.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!