To-etasjes leilighet på Balcones del Mar

Balcones del Mar, 03130 el Gran Alacant, Alicante, Spania
142.000€

Detaljer

 • Bolig ID: 62073
 • Pris: 142.000€
 • Boligens areal: 70 m²
 • Soverom: 2
 • Baderom: 2
 • Boligtype: Leilighet
 • Boligstatus: Brukt

Beskrivelse

UNIK MULIGHET!! Leilighet i to etasjer i det vakre komplekset Balcones del Mar.

Fantastisk utsikt kan nytes fra solariumet, på den ene siden til furuskogen og på den andre siden til svømmebassenget og havet i bakgrunnen.
Leiligheten består av 2 soverom, 2 bad og 1 toalett, stor stue, uavhengig kjøkken med hvitevarer og klimaanlegg. Den har 3 balkonger, en på hvert soverom og den tredje utenfor stuen. Solariumet er et fantastisk ekstra «uterom» hvor man kan nyte den nydelige utsikten.

Leiligheten selges møblert. Inkluderer privat parkeringsplass.
Den har et nyttig areal på 70 kvm.

Urbanisasjonen:
Privat lukket urbanisering av nyere konstruksjon, og ligger i toppområdet i Gran Alacant, nær fyret Santa Pola, ved siden av det beskyttede naturreservatet. Vi kan finne forskjellige hustyper i dette komplekset: leiligheter med heis, rekkehus med solarium og leiligheter i første etasje med stor terrasse. Det er et originalt svømmebasseng med boblebad og grønt område og veldig godt opplyst om natten. Alle eiendommene har privat parkeringsplass.

Nærområdet:
Mellom byene Alicante og Santa Pola by finner du området Gran Alacant, et populært ferie- og boligområde for folk fra alle nasjonaliteter. Den består av ulike grupper urbaniseringer med sine egne hager og felles svømmebassenger. Den spektakulære stranden Carabasi med blått flagg ligger i nærheten og er kjent for sin fine gyldne sand, sanddyner og krystallklart vann. I nærheten av stranden finner du også det vakre naturreservatet Clot de Galvany.

Alle viktige fasiliteter er tilgjengelig: restauranter, barer, skole, sportssenter, kjøpesenter, supermarkeder, bibliotek, parker, helsestasjon osv. Gran Alacant ligger i et ekstremt strategisk punkt: bare 10 min avstand fra Alicante flyplass, 20 minutter fra Alicante og mindre enn 10 minutter fra Santa Pola. Offentlig transport til Alicante og Santa Pola er også hyppig. Innenfor Gran Alacant er det et nydelig åpent turisttog som kan ta deg rundt i området, ned til stranden, til kjøpesenteret etc.

Santa Pola i nærheten er kjent for sin fisketradisjon, sin vakre marina med direkte fergeforbindelser til øya Tabarca og den fantastiske promenaden full av restauranter hvor du kan nyte fantastisk middelhavsmat.

Velkommen til Gran Alacant! TA BA104

Adresse / Kart

 • Adresse: Balcones del Mar
 • By: Balcones del Mar, Gran Alacant
 • Område: Costa Blanca Sør
 • Postkode: 03130
 • Land: Spain

Bestill visning av boligen her

Din informasjon

Kontaktinformasjon

CasaVerano.no
CasaVerano.no
(+47) 405 52 852
Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube

Jeg ønsker informasjon om denne boligen

Er du på jakt etter drømmeboligen her på Costa Blanca i Spania?

Bli med oss i CasaVerano på en skreddersydd og fullstendig uforpliktende visningstur.

Vi bestiller og betaler hotell for 2 personer i inntil 3 netter.
Det eneste du behøver å gjøre er og avtale med oss og bestille flybilletter, så ordner vi resten for deg.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Takk for besøket!

Ha en fortsatt fin dag og velkommen tilbake!

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!