NYDELIG VILLA I CIUDAD QUESADA

Ciudad Quesada, Alicante, Spania
325.000€

Detaljer

 • Bolig ID: 73115
 • Pris: 325.000€
 • Boligens areal: 151 m²
 • Tomtens areal: 612 m²
 • Soverom: 5
 • Baderom: 3
 • Byggeår: 1995
 • Boligtype: Enebolig
 • Boligstatus: Brukt

Tilleggsopplysninger

 • Strand: 7,5 km
 • Fasiliteter: 500 meter
 • Quesada Sentrum: 1,5 km
 • Golf: 2,3 km
 • La Zenia Boulevard: 20 km
 • Alicante Airport: 36,9 km

Beskrivelse

En flott eiendom med 5 soverom og 3 bad og en fantastisk hage, i Ciudad Quesada.

Det er en glede å presentere denne flotte eiendommen. Dette er ett spesielt og sjarmerende hus, ulikt mange andre. Man kommer inn hovedinngangen via en frokost terrasse med fin utsikt, til en lys og romslig stue, med åpen kjøkken løsning. Kjøkkenet er malt i grått og har god arbeidsbenk i heltre. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til egen terrasse med grill. Stuen er stor med plass til spisestuemøbler og en egen Tv stue avdeling med stor vindusflate i front ut mot den koselige hagen. På denne etasjen er det totalt 3 soverom og 2 bad, hvorav ett en-suite. I dette huset er det mange spennende interiør detaljer, både med malte vegger og spesielle lamper som gir huset et særpreg. I underetasjen er det 2 soverom og ett felles bad. Dette er en eiendom som må oppleves, visning anbefales.

Utendørs
Eiendommen ligger i de populære «maler-gatene» i Quesada. Fra gaten går man direkte ned ett nivå, noe som gjør at hagen og uteområdet oppleves som veldig fredelig og stille. Her kan man høre fuglekvitter og nyte ro og harmoni. I hagen er det ett stort og velholdt svømmebasseng og et fantastisk flott og koselig utekjøkken med spiseplass, her kan man nyte lange kvelder sammen med venner og familie. Det er flere soner i Hagen og muligheter for forskjellige aktiviteter, det er bordtennisbord, trampoline, kunstgress med muligheter for chipping og ballspill, det er også basketnett og en huske.

Om kvelden er det nydelig lys i hagen og i bassenget. Tomten er nydelig beplantet og fliselagt og rundt svømmebassenget er det kunstgress. Det er takterrasse med nydelig utsikt over saltsjøene. Det er en eiendom med flere terrasser og plass til flere sittegrupper og solsenger, enten du foretrekker sol eller skygge.

Informasjon fra selger
Nåværende eier har oppgradert eiendommen betydelig de siste 5 årene, her er en oversikt over hva som er utført: Det er bygget høyere grensemurer og hele tomten er oppgradert. Nye fliser og kunstgress i hagen. Nytt utekjøkken, bygget i 2014. Ny og oppgradert drenering. Alle terrasser har fått ny membran og fliser; både utsikts-terrasse, frokost-terrasse og tak terrassen. Nye sorte vinduer (2019) i hele første etasje, disse er dobbelglasset, isolerende vinduer med myggnetting og solskjerming. Flere ventiler i underetasjen og på alle soverom. Ny oppgradert strømmåler. Flere oppgraderinger på bassenget. 2 nye kvalitets air condition av totalt 4 stk. Taket er behandlet med fuktavisende membran i 2019.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesongåpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Den 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar del Segura og «Torrelamata»-stranden i La Mata er de to nærmeste, og de ligger omtrent en 10-15 minutters kjøretur unna.

Klima
Ciudad Quesada er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Ciudad Quesada er omkranset av to store saltsjøer som har en rensende effekt på lufta og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med bl.a. astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.

Shopping
I Ciudad Quesada finner man en rekke butikker, supermarkeder, restauranter og barer. I Torrevieja, som ligger ca. 10 minutter unna med bil, ligger kjøpesenteret Habaneras og Carrefour. I Torrevieja er det også en handlegate med en rekke butikker. 10 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Zenia Boulevard, hvor du finner et stort utvalg butikker, som Zara, Massimo Dutti, H&M, Stradivarius, Oysho, Mango, Primark, Pull & Bear, Decathlon, Guess, Kiko, Druni, Rituals, Leroy Merlin og mange flere.

Golf
I Ciudad Quesada finner du golfbanen «La Marquesa Golf & Country Club». Det finnes en rekke golfbaner i nærheten og innen en radius på 15 kilometer finner man Las Colinas Golf & Country Club, La Finca Golf, Golf Las Ramblas, Golf Villamartín, Lo Romero Golf, Vistabella Golf, Real Clud de Golf Campoamor og Greenlands Golf.

Vannsport
Innen en radius på 20 kilometer finner man også flere yachtklubber og marinaer. I Torrevieja er det tre, mens det er én i Guardamar del Segura og to i Santa Pola. Her finner man skoler for seiling, vindsurfing og dykking. Flere steder i området kan man leie brett til SUP (stand up paddleboarding), og på en rekke strender tilbyr de vannaktiviteter som flyboard, bananbåt, vannscooter og mye mer.

Sykehus og helsetjenester
I Torrevieja er det et moderne offentlig sykehus med et svært godt rykte. Sykehuset Quiron er et privat sykehus som også ligger i Torrevieja. Laguna Mar Menor, som ligger ca. en halvtimes kjøring fra Ciudad Quesada, er en av Europas største saltvannslaguner med en maksimumsdybde på ca. 7 meter. Vannets høye saltinnhold gir et mikroklima som er helsefremmende spesielt for mennesker med hjerteproblemer, gikt eller lungesykdommer. Det saltholdige mudderbadet er også berømt for sin lindring av hudsykdommer som for eksempel psoriasis, og er anbefalt av flere spesialister.

Adkomst
Fra Ciudad Quesada kan man enkelt nå store byer i området via motorveien A-7 eller kystveien N-332, som for eksempel Elche, Alicante, Valencia, Murcia og Cartagena for å nevne noen. Flyplassen i både Alicante og Murcia / San Javier ligger omtrent 40 minutter unna med bil.

Kontakt os for mer informasjon.

Velkommen til Ciudad Quesada! CBB Ref.: ML-002491 

Adresse / Kart

 • By: Ciudad Quesada
 • Område: Costa Blanca Sør
 • Land: Spain

Bestill visning av boligen her

Din informasjon

Kontaktinformasjon

CasaVerano.no
CasaVerano.no
(+47) 405 52 852
Facebook Instagram Twitter Linkedin Youtube

Jeg ønsker informasjon om denne boligen

Er du på jakt etter drømmeboligen her på Costa Blanca i Spania?

Bli med oss i CasaVerano på en skreddersydd og fullstendig uforpliktende visningstur.

Vi bestiller og betaler hotell for 2 personer i inntil 3 netter.
Det eneste du behøver å gjøre er og avtale med oss og bestille flybilletter, så ordner vi resten for deg.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Takk for besøket!

Ha en fortsatt fin dag og velkommen tilbake!

Vi setter stor pris på at du vil skrive en omtale om din erfaring med oss i CasaVerno som din Eiendomsmegler her på Costa Blanca.

På forhånd, tusen takk! – og takk for tilliten du har vist oss ved å velge oss som din samarbeidspartner!