LUKSURIØS TOPPLEILIGHET MED LYDISOLASJON I TORREVIEJA

 • € 299.000
Torrevieja
Brukt Eksklusiv Nær Stranden

LUKSURIØS TOPPLEILIGHET MED LYDISOLASJON I TORREVIEJA

Torrevieja
 • € 299.000

Beskrivelse

Vi i CasaVerano har gleden av å presentere denne eksklusive og luksuriøse toppleiligheten med lydisolasjon, like ved båthavnen i Torrevieja!

Dette er en spektakulær leilighet med perfekt beliggenhet. Komplett utstyrt til minste detalj med alt en kan drømme om fra varmekabler i gulv på badene og lydisolasjon i hele leiligheten – til splitter nye smart-TV’er, hvitevarer, bestikk, servise og håndklær, etc. etc. – alt med høy kvalitet! Man trenger bokstavelig talt kun å ta med seg tannbørste og klær også er man innflyttet. Kaffemaskinen kommer med kaffe, og vinskapet med flere varianter vin.

Leiligheten er på 131 m2 brutto inkludert terrassen. Leiligheten alene er på 91 m2 brutto / 79 m2 netto. Den flotte terrassen er på 41 m2 og vender mot øst, syd og vest – som gir perfekte solforhold hele dagen, hele året – med morgen-sol fra øst, middags-sol fra syd og kvelds-sol fra vest.

Terrassen er fantastisk, med delvis havsutsikt. Her får man både sol og skygge å velge mellom til enhver tid.

Den består av 3 flotte soverom, 2 strøkne og komplette bad med gulvvarme, nydelig og åpen kjøkkenløsning med kjøkken-øy og vinkjøler, vaskerom med vaskemaskin og stor varmtvannsbereder, eget tørkerom på terrassen, romslig stue/spisestue med moderne elektrisk peis, samt lyseffekter, et flott inngangsparti, samt en stor og pen terrasse med sol fra morgen til kveld hele året – også utstyrt med en fin bod til lagringsplass, et vaskerom og koselig sittegruppe – hvor du kan nyte solen og utsikten med venner og familie.

Gulvet i leiligheten blir hevet slik at det blir på samme nivå som terrassegulvet. I stuen kan hele glassveggen mot terrassen åpnes og foldes sammen, slik at terrasse og stue vil fremstå som ett stort rom.

Alle vegger mot naboer og samtlige gulv får lydisolasjon, for å minimere støy fra naboer.

Beliggenhet:
Beliggende i Torrevieja sentrum med kort gange til alt denne populære byen har å by på.

Spar (matbutikk) ligger 280 meter fra leiligheten. Det er 3 minutter gange til stor sandstrand, flere kafeer, båthavn, restauranter, apotek og flere matbutikker. En kort spasertur på 9 minutter tar deg til den berømte promenaden, med flotte restauranter, boder, barer, kafeer, strender, utesteder, tivoli og mye mer. Busstasjonen med gode forbindelser i alle retninger som tar deg enkelt til og fra flyplassen og nærliggende byer som Alicante, ligger 15 minutter gange fra leiligheten.

Prosjekt:
Leiligheten selges som prosjekt og vil være klar for innflytting etter 4 måneder fra signert kjøpskontrakt. Designet i video og bilder er slik leiligheten er prosjektert, men du som kjøper av leiligheten vil få muligheten til å gjøre endringer underveis for å tilpasse leiligheten etter dine ønsker. 

Fellesområder:
Stor felles inngangshall i første etasje med to heiser, stor felles takterrasse med fantastisk by- og sjø-utsikt og god plass til sittegrupper, solsenger, grill og mer. Garasjekjeller med tilgang til parkering etter venteliste.

Dette er den eneste leiligheten i Torrevieja som holder en gjennomgående høy standard, klar til innflytting og med lydisolasjon etter norsk standard for å minimere støy fra naboer. 

Ta kontakt for plantegninger, spesifikasjonsliste og mer!

Velkommen til Torrevieja!

Video

 • Byer og steder Torrevieja
 • Nærområder Torrevieja sentrum

Oversikt

REFERANSE: CV451
 • Toppleilighet
 • Boligtype
 • 3
 • Soverom
 • 2
 • Baderom
 • Totalrenovert 2021
 • Byggeår

Compare listings

Compare
KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM BOLIGEN!
 • KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM BOLIGEN!
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp