Home | CasaVerano
Lukk
 
(+47) 405 52 852 (+34) 698 974 169 info@casaverano.no


CasaVeranoLystad Eiendom

Autorisert Eiendomsmegler

CasaVerano er en familiebedrift som jobber med kjøp og salg av eiendom på Costa Blanca – Spanias Hvite Kyst.
Vi tilbyr alt av både nytt og brukt på markedet slik at du skal kunne være sikker på at vi sammen vil finne den rette boligen for deg.

Etter mer enn 20 år på Costa Blanca er vi meget godt kjent med de aller fleste områder og kan derfor gi både gode og verdifulle råd om alt du måtte lure på i forbindelse med ditt forestående boligkjøp her på Spanias Hvite Kyst.

Vi har et nært samarbeid med alle de største utbyggerfirmaene her på Costa Blanca samt andre – både spanske, engelske og skandinaviske eiendomsmeglere i området, noe som igjen er med på å sikre at du som kjøper får de beste betingelser og den beste oppfølging både før, under og etter kjøpsprosessen.

Vil du selge huset ditt? Vi er eiendomsbyrået du trenger

Jeg vil selge
Sikkerhet

Det er veldig viktig, både for deg som kjøper - og oss som ditt eiendomsmegler - at du føler deg komfortabel med alt som skjer, fra du bestemmer deg for å gå på din første visning og til etter et eventuelt kjøp har blitt fullført.

Vår samarbeidspartner, Mare Nostrum Solicitors, som tar seg av det juridiske og ivaretar din sikkerhet ved skjøteoverføring hos Notarius, opprettelse av NIE-nummer, bankkonto, forsikring, testamente, selvangivelse, kontrahering, strøm og vann etc. er svært erfarne og profesjonelle innen sine felt.

Visning

Vi tilbyr svært gunstige visningsturer med alt fokus på å finne det rette området og det rette hjemmet for deg. For å gjøre turen så behagelig som mulig har vi en avtale med det flotte hotellet, La Laguna I Ciudad Quesada. Her kan du la alle inntrykk synke inn og diskutere med partneren din og få en hyggelig kveld med god mat, hyggelig personale og luksuriøse omgivelser.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon – og lykke til med letingen etter ditt nye hjem!

WhatsApp