Currencies direct Trygg og enkel pengeoverføring
Lukk
 
(+47) 405 52 852 (+34) 698 974 169 info@casaverano.no

Currencies direct Trygg og enkel pengeoverføring

Trygg og enkel pengeoverføring

Vi samarbeider med Currencies Direct slik at vi kan tilby deg en meget gunstig veksling mellom kroner og euro når du overfører penger til eller fra Spania.
Kontakt oss, så får vi vår norske kontakt på Currencies Direct til å kontakte deg for en uforpliktende prat.
Hvis du ønsker å ta direkte kontakt, setter vi pris på at du henviser til CasaVerano.


Currencies Direct er et UK-basert valutaselskap som tilbyr en rekke tjenester til kunder som trenger å overføre penger internasjonalt.

Hovedtjenesten deres er valutaveksling, som lar kunder kjøpe og selge valuta til konkurransedyktige priser. De tilbyr samme dag og terminkontrakter, slik at kundene kan låse inn valutakurser for fremtidige transaksjoner.

I tillegg tilbyr Currencies Direct en rekke spesialiserte tjenester som grenseordrer og stop-loss-ordrer, som lar kundene sette sin foretrukne valutakurs og minimere risikoen for valutasvingninger. De tilbyr også et forhåndsbetalt kort med flere valutaer, som lar kunder holde og bruke penger i flere valutaer uten behov for flere bankkontoer.

Currencies Direct er stolt av å tilby konkurransedyktige priser og lave avgifter, uten skjulte kostnader eller overføringsgebyrer. De tilbyr også ekspertråd og veiledning til kunder, og hjelper dem med å ta informerte beslutninger om sine internasjonale pengeoverføringer.

Totalt sett tilbyr Currencies Direct en rekke praktiske og pålitelige tjenester til kunder som trenger å overføre penger internasjonalt, og tilbyr konkurransedyktige priser og ekspertveiledning.


WhatsApp