Selge eiendommen din? Kontakt Din pålitelige eiendomsme
Lukk
 
(+47) 405 52 852 (+34) 698 974 169 info@casaverano.no

Selge eiendommen din? Kontakt Din pålitelige eiendomsmegler - CasaVerano - for å selge eiendommen din

Selg din bolig på Costa Blanca med CasaVerano

For det beste resultatet markedsfører og selger vi kun boliger med formell dokumentasjon. Ved å sende inn denne dokumentasjonen kan vi føre eiendommen din på markedet og starte prosessen med å markedsføre den.

For å selge eiendommen din og gjøre prosessen mer effektiv ved å finne en interessert kjøper, er det viktig at vi har følgende dokumentasjon:

  • En kopi av skjøtet - "Escritura de compra venta".
  • Kopier av eventuelle lånedokumenter - "Escritura de hipoteca".
  • En kopi av den siste vann- og energiregningen.
  • Ferdigstillelse – «Cedula de habilidad».
  • En kopi av kvitteringen for betaling av eiendomsskatt – «Suma».
  • En kopi av ditt spanske identifikasjonsnummer, NIE og pass.
  • En kopi av kvitteringen for betaling av fellesutgifter – «Recibo de la comunidad».
  • Autorisasjon - Dersom du ikke har anledning til eller ønsker å være tilstede ved kontraktsignering kan du gi fullmakt til noen andre slik at de kan signere på dine vegne.

Prisvurdering

 

Å bruke en takstmann for å vurdere prisen på din eiendom er ikke vanlig praksis i Spania. Med sin kunnskap og erfaring innenfor det spanske eiendomsmarkedet, er meglerne i CasaVerano dyktige til å foreslå en pris som er riktig og vil skape interesse for din eiendom i dagens marked.

Eksklusiv / ikke-eksklusiv

 

Som selger kan du velge mellom to typer kontrakter; eksklusiv eller ikke-eksklusiv. Dersom du tegner en eksklusiv kontrakt med oss vil dette gi deg mange fordeler, som blant annet annonser på både Idealista.com, sosiale medier og eksponering i vinduene på vårt kontor i Ciudad Quesada. Kontakt oss for å finne ut mer om forskjellene mellom de to alternativene for å se hvilken kontrakt som passer best for dine behov, da en av våre agenter gjerne forklarer forskjellen.

Markedsføring

 

Nettsiden vår - www.casaverano.no - har besøkende fra mange land som er på utkikk etter eiendom på Costa Blanca kysten. I tillegg markedsfører vi utvalgte eiendommer på Idealista.com, sosiale medier og andre europeiske nettsider. Markedsføringen av din eiendom er en del av hva vi tilbyr deg som kunde hos oss, og kostnaden er inkludert i salgskommisjonen vi tar dersom vi selger din eiendom. Vårt mål er å nå så mange potensielle kjøpere som mulig.

Skatter og kostander

 

Det er mange regler rundt skatter og avgifter ved kjøp og salg av bolig i Spania, og skattene og avgiftene vil variere avhengig av om du er bosatt i Spania eller ikke. Dersom du har spørsmål angående dette, ta kontakt med oss slik at vi kan sende deg en oversikt fra Pellicer/Heredia Abogados med all den informasjonen du måtte trenge.

CasaVerano

er et utmerket valg for folk som har bestemt seg for å selge eiendommen sin på Costa Blanca Sør. Med vårt globale nettverk som strekker seg over hele dette området her så vel som i utlandet, har CasaVerano muligheten til å markedsføre eiendommen din i stor utstrekning til potensielle kjøpere. CasaVerano har en salgsstyrke bestående av medarbeidere som snakker flere språk og med sterk kunnskap om lokalsamfunnene. Selg en eiendom i Costa Blanca Sør med CasaVerano!


Om deg
Eiendomsdetaljer
Responsable del tratamiento: Joakim Sigurd Lystad, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp