Besøk Vistabella Golf
Lukk
 
(+47) 405 52 852 (+34) 698 974 169 info@casaverano.no

Besøk Vistabella Golf

Vistabella Golf er et førsteklasses golfanlegg som ligger i provinsen Alicante i Spania.

Det er et populært turistmål som tilbyr besøkende en rekke attraksjoner og aktiviteter å nyte.

Hovedattraksjonen til Vistabella Golf er selvfølgelig dens 18-hulls mesterskapsgolfbane. Banen er designet av den anerkjente golferen Manuel Piñero, og tilbyr en utfordrende, men likevel hyggelig opplevelse for golfere på alle ferdighetsnivåer. Banen er omgitt av naturskjønne landskap og har flere vannhinder og bunkere, noe som gjør det til en spennende runde golf for enhver spiller.

Foruten golf tilbyr Vistabella Golf besøkende muligheten til å slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Feriestedet har et fantastisk klubbhus som tilbyr panoramautsikt over banen og det omkringliggende landskapet. Besøkende kan også nyte en forfriskende drink eller et måltid i restauranten, som serverer en rekke lokale og internasjonale retter.

For de som søker overnatting, tilbyr Vistabella Golf luksuriøse leiligheter og villaer som er fullt utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter. Besøkende kan velge mellom ett til tre-roms leiligheter eller villaer, hver med en privat terrasse eller hage.

Endelig ligger Vistabella Golf i umiddelbar nærhet til flere andre attraksjoner i området, som byen Torrevieja og de vakre strendene på Costa Blanca. Besøkende kan nyte en rekke aktiviteter som shopping, sightseeing og soling, noe som gjør Vistabella Golf til den perfekte basen for en avslappende ferie.

Oppsummert er Vistabella Golf et ideelt reisemål for golfentusiaster som også ønsker å slappe av og nyte de vakre omgivelsene på Costa Blanca. Feriestedet tilbyr utmerkede fasiliteter, luksuriøs innkvartering og enkel tilgang til andre attraksjoner i området.

WhatsApp