Besøk Ciudad Quesada
Lukk
 
(+47) 405 52 852 (+34) 698 974 169 info@casaverano.no

Besøk Ciudad Quesada

Ciudad Quesada – historien om en by som ble til

Ciudad Quesada ble til i 1972 og er i dag et veletablert og hyggelig boligområde bestående av småhus og villaer like ved kysten av Costa Blanca, kun 35 km til Alicante flyplass og 12 km fra Torrevieja. Her finner du alle typer restauranter, et stort utvalg av butikker, et 4-stjerners spa-hotell, Golfbanen La Marquesa og en vannpark. I tillegg har Ciudad Quesada norsk skole, Den Norske Skolen i Rojales, med alle klassetrinn. De flotte sandstrendene i Guardamar og La Mata ligger rundt 5 minutters biltur unna og her finner du Costa Blancas fineste og lengste strand på 15 km.

Ciudad Quesada – et populært turistmål for alle

Ciudad Quesada er en raskt voksende by. Byen ligger nær de kjente saltsjøene Torrevieja, og har blitt et av de mest populære turistmålene i området.

Byen tilbyr besøkende en unik kombinasjon av kultur og natur, med sine fantastiske strender, sentrale beliggenhet og hyggelige hovedgate, som består av butikker, restauranter og barer. Her kan man enkelt nyte aktiviteter som golf, vannsport og fotturer i fjellene som ligger i nærheten.

Med sin vakre natur, sentrale beliggenhet og mangfoldige aktivitetstilbud er det ikke rart at denne spanske, sjarmerende byen blir stadig mer populær blant turister fra hele verden.

Velkommen til Ciudad Quesada! 

WhatsApp